Tűzvédelem

A tűzvédelem tulajdonképpen a tűz és robbanás megelőzését jelenti. A jogszabály be nem tartása, tűzvédelmi birsággal végződhet. Cégünk elsősorban a villamos berendezések szabványossági felülvizsgálatával segíti megrendel ink munkáját. Ez úgyszintén kötelező tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálat.

A tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálat elmulasztása együtt jár a karbantartás elhanyagolásával, ebből következik villamos berendezések, kábel és vezetékhálózat, villamos gépek állapotromlása. A vizsgálat elmulasztásával a nyagi és akár emberi életeket veszélyeztetünk. Ezek után már nem úszhatjuk meg a felelőségre vonást.

tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálatA tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálatot rugalmasan, körültekintően, maximális toleranciával végezzük

A tűzesetek kivizsgálása során gyakran állapítják  eg hogy a tűz oka, villamos eredetű. Ilyenkor nem kell másra gondolni minta a kötelező karbantartások elmulasztása, gépek villamos berendezések elöregedése, vezetékek túlterhelése, amik melegednek és már meg is van az elektromos tűz.

A sokmilliós épület tüzek, vagy akár halállal végződő balesetek nem történtek volna meg, ha rendszeresen tűzvédelmi szempontból elvégezték volna a szabványossági felülvizsgálatokat. A tűzvizsgálatok minden esetben megállapítottak valamilyen emberi mulasztást, szabályok be nem tartását. E miatt is nagyon fontos az elektromos berendezések rendszeres karbantartása és a kötelező időszakos szabványossági vizsgálatok elvégzése.

tűzvédelem - villámvédelem - érintésvédelem

Jogszabály kötelez minden ingatlan, gyár, iskola, óvoda, művelődési ház, irodaház, raktár, műhely, stb. tulajdonost, ingatlankezelőt, hogy beüzemeléskor és a jogszabályban előírt időszakonként elvégeztesse a kötelező időszakos szabványossági felülvizsgálatot.

A tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálatot rugalmasan, körültekintően, maximális toleranciával végezzük, hogy megrendelőink tevékenységét napi munkáját ne zavarjuk. Az elkészült minősítő irat, mint szakmai, mint laikus ember számára, jól áttekinthető és értelmezhető. A feltárt hibákra, igyekszünk olyan megoldást javasolni, ami megrendelőnk igényének a legoptimálisabb.

Elégedett Partnereim