Villámvédelmi felülvizsgáló

Bármilyen villamos szabványossági felülvizsgálatot csak olyan általában erősáramú szakember végezheti, aki eredményes vizsgát tett és rendelkezik bizonyítvánnyal, és szerepel az Országos képzési rendszerben.

Érintésvédelmet szabványossági szempontból felülvizsgálni csak érintésvédelem szabványossági felülvizsgálója bizonyítvánnyal lehet végezni. Az erősáramú berendezések szabványossági felülvizsgálatát külön vizsgával lehet csak végezni, annak a neve erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálója. Villámvédelem felülvizsgálatát megint csak külön vizsgával rendelkező szakember végezheti, aki rendelkezik a villámvédelem felülvizsgálója végzettséggel.

Ezen kívül az európai szabvány szerinti, normaszerinti villámvédelem felülvizsgálatát még plusz vizsgához kötik a neve komplex villámvédelmi felülvizsgálat. Minden felülvizsgálathoz külön vizsga és bizonyítvá ny szükséges, egyik vizsga sem helyettesíti a másikat.

Az érintésvédelem szabványossági felülvizsgálója nem végezhet időszakos tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálatot, mert azt csak az erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálója végezheti. Ezeknek a villamos felülvizsgálatoknak az elvégzése egy robbanásveszélyes térségben, megint csak plusz végzetség és vizsga birtokában lehetséges.

Egy robbanás veszélyes környezetben lévő villamos gép érintésvédelmét csak olyan érintésvédelem szabványossági felülvizsgáló végezheti, aki rendelkezik pl: Robbanásbiztos berendezések kezelője végzettséggel. Cégünk az összes villamos felülvizsgálat elvégzésére vállalkozik és rendelkezünk a szükséges engedélyekkel és bizonyítványokkal. Ezért komplex el tudjuk vállalni a felülvizsgálatokat. Nem kell minden felülvizsgálathoz külön vállalkozót felkérnie.

Elégedett Partnereim